Masala Ghar Centrum - Denní menu

Čtvrtek 30. června (11 - 15h)

Polévka

CH. TOM YUM COCO SOUP 45 Kč
(Jemně kořeněná polévka s kuřecím masem a kokosovým mlékem (lehce pikantní))

Salát

Salát s olivami 45 Kč
( polníček, rukola, rajčata, paprika, okurka, ol. olej, olivy)

Specialita dne

PARATA CHICKEN TANDOORI 149 Kč
(Placka pečená na másle plněná směsí z marinovaného, grilovaného kuřecího masa, sýra, brambor a koření podávaná s chutney (1,7) a malým salátem)
MALAI TIKKA 155/165/170 Kč
(Grilované kuřecí kousky v lehce pikantní kari omáčce s kokosovým mlékem + rýže / čapati / naan (7))

Kuřecí menu

K1.ŠORIŠA
(150g. kuřecích kousků v pálivé hořčicovo-rajčatové omáčce (10,11))
K2.CREAM GREEN CURRY
(150g. kuřecích kousků v mírně pikantní omáčce na zeleném kari se smetanou 7)
K3.SMĚS S KAPIÍ A ŽAMPIONY
(150g. kuřecích kousků v nepálivé omáčce s kapií a žampiony)
S 200g. Jasmínovou rýží 139 Kč
S chapati ( 150g. placka pečená na sucho na panvici )1 149 Kč
S naanem ( 200g. indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 159 Kč
 Kč

Hovězí menu

H1.ŠORIŠA
(150g. hovězího masa v pálivé hořčicovo-rajčatové omáčce (10,11))
H2.GREEN CREAM CURRY
(150g. hovězího masa v mírně pikantní omáčce na zeleném kari se smetanou 7)
H3.SMĚS S KAPIÍ A ŽAMPIONY
(150g. hovězího masa v nepálivé omáčce s kapií a žampiony)
S 200g. Jasmínovou rýží 155 Kč
S chapati (placka pečená na sucho (1) 165 Kč
S naanem (200g. indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 170 Kč
 Kč

Vegetariánské menu

V1.SAG BHAJE
(Listový špenát na cibuli a česneku na indickém koření ( nepálivé ))
S 200g. Jasmínovou rýží 139 Kč
S 150g. chapati (placka pečená na sucho (1) 149 Kč
S 200g. naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 155 Kč
 Kč

Denní menu

ČT
30. 6.
Masala Ghar Slovany
Zobrazit denní menu
ČT
30. 6.
Masala Ghar Centrum
Zobrazit denní menu

Aktuálně

...Zvýšili jsme ceny u všech pokrmů cca 10%, na stránce je stále stará cena.....,Masala Ghar Centrum (náměstí Republiky 21) . OTEVŘENO Po. - So. 11. - 22 : .......Masala Ghar Slovany: OTEVŘENO Po. - Pá. 10 -15

Novinky e-mailem

Přihlašte se k odběru newsletteru