Masala Ghar Centrum - Denní menu

Pátek 22. ledna (11 - 15h)

Polévka

DAL SOUP 39 Kč
(Jemně kořeněná polévka z červené čočky)

Salát

Salát s kořením 39 Kč
( polníček,rukola,rajčata,paprika,okurka, ol. olej, koření)

Specialita dne

PARATA PRAWN 135 Kč
(Placka pečená na másle plněná směsí z krevet, brambor, sýra a koření podávaná s chutney (1,7) a malým salátem)
CH. TIKKA MASALA 135/149 Kč
(Grilované kuřecí kousky v lahodné kokosovo-smetanové omáčce + rýže nebo čapati / naan (7,8))

Kuřecí menu

K1.DOPIAZA
(120g. kuřecích kousků v ostré omáčce s cibuli, paprikou, černým pepřem a čili papričkou ( 6,14))
K2.CURRY
(120g. kuřecích kousků v mírně pikantní indické kari omáčce)
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 125 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 139 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 145 Kč
Kuřecí menu s naanem a polévkou nebo salátem 155 Kč

Hovězí menu

H1.DOPIAZA
(120g. hovězího masa v ostré omáčce s cibuli, paprikou, černým pepřem a čili papričkou ( 6,14))
H2.CURRY
(120g. hovězího masa v mírně pikantní indické kari omáčce)
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 139 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 155 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 155 Kč
Hovězí menu s naanem (1,3,7) a polévkou nebo salátem 169 Kč

Vegetariánské menu

V1.MUSHROOM BRINJAL
(žampiony a lilek s kousky brambor v lehce pikantní omáčce )
S Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 125 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 139 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 145 Kč
Veg. s naanem (1,3,7) a polévka nebo salát 155 Kč

Denní menu

22. 1.
Masala Ghar Slovany
Zobrazit denní menu
22. 1.
Masala Ghar Centrum
Zobrazit denní menu

Aktuálně

ROZVÁŽÍME PO PLZNI ZA 39,- Kč,........PRODEJ PŘES VÝDEJOVÉ OKÉNKO : Po. - Pá. : 10 - 15 h.....................Od 15°° do 20°° objednávka pouze po tel. 608 020 425 ( vyzvednuti u okénka restaurace Masala Ghar Centrum. Náměstí republiky 21 )

Novinky e-mailem

Přihlašte se k odběru newsletteru