Masala Ghar Centrum - Denní menu

Čtvrtek 20. září (11 - 15h)

Polévka

DAL SOUP 39 Kč
(Jemně kořeněná polévka z červené čočky)

Salát

Salát s kořením 39 Kč
( polníček,rukola,rajčata,paprika,okurka,led. salát, koření)

Specialita dne

Parata s grilovaným kuřecím masem a žampiony 125 Kč
(Placka pečená na másle plněná směsí z grilovaného kuřecího masa a žampionu, listového špenátu, brambor, sýra a koření, podávaná s chutney (1,7) a malým salátem)

Kuřecí menu

K1.HOT CHILLI
(120g. kuřecích kousků v pálivé omáčce z červené a zelené čili papriky)
K2.MAKHANI
(120g. kuřecích kousků v mírně pikantní smetanovo-rajčatové omáčce s čerstvým koriandrem (7))
K3.GRILL TIKKA
(120g. grilovaných kuřecích kousků v jemné tikka ( směs koření a pasta ) omáčce )
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 109 Kč
s naanem (indický chléb pečený v tandoori peci) (1,3,7) 125 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 129 Kč
s naanem + polévka nebo salát 145 Kč

Hovězí menu

H1.HOT CHILLI
(120g. hovězího maso v pálivé omáčce z červené a zelené čili papriky)
H2.MAKHANI
(120g. hovězího masa v mírně pikantní smetanovo-rajčatové omáčce (7))
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 125 Kč
s naanem (indický chléb pečený v tandoori peci) (1,3,7) 139 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 145 Kč
s naanem + polévka nebo salát 159 Kč

Vegetariánské menu

V1.BUTTER PUMPKIN
(máslová dýně v nepálivé jemně kořeněné kokosové omáčce)
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 109 Kč
s naanem (indický chléb pečený v tandoori peci) (1,3,7) 125 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 129 Kč
s naanem + polévka nebo salát 145 Kč

Denní menu

ČT
20. 9.
Masala Ghar Slovany
Zobrazit denní menu
ČT
20. 9.
Masala Ghar Centrum
Zobrazit denní menu

Aktuálně

MASALA GHAR CENTRUM: OTEVŘENO Po. - Pá. 11 - 22, So. 12 - 22, Ne. zavřeno..........................................Masala Ghar Slovany : OTEVŘENO Po. - Pá. 10 - 16, So. - Ne. zavřeno

Novinky e-mailem

Přihlašte se k odběru newsletteru