Masala Ghar Centrum - Denní menu

Úterý 21. ledna (11 - 15h)

Polévka

LAMB SOUP 39 Kč
(Jemně kořeněná polévka z jehněčího masa )

Salát

Salát s kořením 39 Kč
( polníček,rukola,rajčata,paprika,okurka, ol. olej, koření)

Specialita dne

PARATA S BROKOLICI 135 Kč
(Placka pečená na másle plněná směsí z brokolice, brambor,sýra a koření podávaná s chutney (1,7) a malým salátem)

Kuřecí menu

K1.VINDALOO
(120g. kuřecích kousků v pálivé hořčícovo-zázvoro-rajčatové omáčce s kousky brambor (10,11))
K2.LEMON
(120g. kuřecích kousků v mírně pikantní citronové omáčce )
K3.KORMA
(120g. kuřecích kousků v mírně sladké kokosovo-smetanové omáčce s mandlemi (7,8))
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 119 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 135 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 139 Kč
Kuřecí menu s naanem a polévkou nebo salátem 155 Kč

Hovězí menu

H1.VINDALOO
(120g. hovězího masa v pálivé hořčícovo-zázvoro-rajčatové omáčce s kousky brambor (10,11))
H2.LEMON
(120g. hovězího masa v mírně pikantní citronové omáčce )
H3.KORMA
(120g. hovězího masa v mírně sladké kokosovo-smetanové omáčce s mandlemi (7,8))
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 135 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 149 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 155 Kč
Hovězí menu s naanem (1,3,7) a polévkou nebo salátem 169 Kč

Vegetariánské menu

V1. VEG. THALI
(Pečené bramborové a lilkové nudličky + omáčka z červené čočky)
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 119 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 135 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 139 Kč
Veg. s naanem (1,3,7) a polévka nebo salát 155 Kč

Denní menu

ÚT
21. 1.
Masala Ghar Slovany
Zobrazit denní menu
ÚT
21. 1.
Masala Ghar Centrum
Zobrazit denní menu

Aktuálně

OTEVÍRACÍ DOBA : Masala Ghar Centrum ( náměstí Reoubliky 21) Po. - Pá. 11 - 22, So. 12 - 22, Ne. Zavřeno....................Masala Ghar Slovany( Radyňská 14) Po. - Pá. 10 - 15

Novinky e-mailem

Přihlašte se k odběru newsletteru