Masala Ghar Centrum - Denní menu

Pondělí 1. června (11 - 15h)

Polévka

DAL SOUP 39 Kč
(Jemně kořeněná polévka z červené čočky)

Salát

Salát s kořením 39 Kč
( polníček,rukola,rajčata,paprika,okurka, ol. olej, koření)

Specialita dne

PARATA CHICKEN 135 Kč
(Placka pečená na másle plněná směsí z kuřecího masa, brambor, sýra a koření podávaná s chutney (1,7) a malým salátem)
CH. TIKKA MASALA 135/149 Kč
(Grilované kuřecí kousky v lahodné kokosovo-smetanové omáčce + rýže nebo čapati / naan (7))

Kuřecí menu

K1.GREEN CURRY
(120g. kuřecích kousků v pálivé zelené kari omáčce)
K2.PALAK
(120g. kuřecích kousků s listovým špenátem na indickém koření )
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 119 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 135 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 139 Kč
Kuřecí menu s naanem a polévkou nebo salátem 155 Kč

Hovězí menu

H1.GREEN CURRY
(120g. hovězího masa v pálivé zelené kari omáčce)
H2.PALAK
(120g. hovězího masa s listovým špenátem na indickém koření)
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 135 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 149 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 155 Kč
Hovězí menu s naanem (1,3,7) a polévkou nebo salátem 169 Kč

Vegetariánské menu

V1. VEG. BHUNA
(Zeleninová směs ( květák, brokolice, mrkev, faz. lusky, paprika ) v jemně kořeněné omáčce s rajčetem)
S Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 119 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 135 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 139 Kč
Veg. s naanem (1,3,7) a polévka nebo salát 155 Kč

Denní menu

PO
1. 6.
Masala Ghar Slovany
Zobrazit denní menu
PO
1. 6.
Masala Ghar Centrum
Zobrazit denní menu

Aktuálně

DNES NEROVÁŽÍÍME .....OTEVÍRACÍ DOBA :: Masala Ghar Centrum ( nám. Republiky 21, tel. 377946274 ): Po. - Pá. 11°° - 22°° , So. 11:30 - 22:00....................................... Masala Ghar Slovany ( Radyňská 14, tel. 377322111): Po. - Pá. 10°° -15°°

Novinky e-mailem

Přihlašte se k odběru newsletteru