Masala Ghar Centrum - Denní menu

Pátek 18. září (11 - 15h)

Polévka

DAL SOUP 39 Kč
(Jemně kořeněná polévka z červené čočky)

Salát

Salát s olivami 39 Kč
( polníček,rukola,rajčata,paprika,okurka, ol. olej, olivy)

Specialita dne

PARATA SAG DAL 135 Kč
(Placka pečená na másle plněná směsí z listového špenátu, čočky, brambor, sýra a koření podávaná s chutney (1,7) a malým salátem)
GRILL TIKKA 135/149 Kč
(Grilované kuřecí kousky na indickém tikka ( směs koření ) koření + rýže nebo čapati / naan)

Kuřecí menu

K1.KORIANDER
(120g. kuřecích kousku v pálivé, smetanovo rajčatové omáčce s koriandrem 7)
K2.LEMON
(120g. kuřecích kousků v mírně pikantní omáčce s citrónovou kůrou)
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 125 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 139 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 145 Kč
Kuřecí menu s naanem a polévkou nebo salátem 155 Kč

Hovězí menu

H1.KORIANDER
(120g. hovězího masa v pálivé, smetanovo rajčatové omáčce s koriandrem 7)
H2.LEMON
(120g. hovězího masa v mírně pikantní omáčce s citrónovou kůrou)
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 139 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 155 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 155 Kč
Hovězí menu s naanem (1,3,7) a polévkou nebo salátem 169 Kč

Vegetariánské menu

V1. LILEK & MUSHROOM
(Lilek, žampiony, cuketa, mrkev na česneku v kořeněné omáčce)
S Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 125 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 139 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 145 Kč
Veg. s naanem (1,3,7) a polévka nebo salát 155 Kč

Denní menu

18. 9.
Masala Ghar Slovany
Zobrazit denní menu
18. 9.
Masala Ghar Centrum
Zobrazit denní menu

Aktuálně

OTEVÍRACÍ DOBA :: Masala Ghar Centrum ( nám. Republiky 21, tel. 377946247 ): Po. - Pá. 11°° - 22°° , So. 11:30 - 22:00....................................... Masala Ghar Slovany ( Radyňská 14, tel. 377322111): Po. - Pá. 10°° -15°°

Novinky e-mailem

Přihlašte se k odběru newsletteru