Masala Ghar Centrum - Denní menu

Pátek 18. října (11 - 15h)

Polévka

DAL SOUP 39 Kč
(Jemně kořeněná polévka z červené čočky)

Salát

Salát s kari dresingem 39 Kč
( polníček,rukola,rajčata,paprika,okurka, kari dresing s jogurtem (7))

Specialita dne

PARATA BUTTER PUMPKIN 135 Kč
(Placka pečená na másle plněná směsí z máslové dýně, brambor,sýra a koření podávaná s chutney (1,2,7,) a malým salátem)
CH. TIKKA MASALA 135/149 Kč
(Grilované kuřecí kousky v lahodné kokosovo-smetanové omáčce s tikka kořením 7,8+ rýže nebo čapati / naan (7))

Kuřecí menu

K1.KADHAI
(120g. kuřecích kousků v pálivé černé pepřové omáčce s výraznou česnekovou chuti (6,14))
K2.GREEN BEANS
(120g. kuřecích kousků v mírně pikantní omáčce s fazolovými lusky a rajčetem)
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 119 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 135 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 139 Kč
Kuřecí menu s naanem a polévkou nebo salátem 155 Kč

Hovězí menu

H1.KADHAI
(120g. hovězího masa v pálivé černé pepřové omáčce s výraznou česnekovou chuti (6,14) )
H2.GREEN BEANS
(120g. hovězího masa v mírně pikantní omáčce s fazolovými lusky a rajčetem)
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 135 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 149 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 155 Kč
Hovězí menu s naanem (1,3,7) a polévkou nebo salátem 169 Kč

Vegetariánské menu

V1. VEG. THALI
(Pečený lilek, šťouchané jem. kořeněné brambory, hustá červená čočka s půlenou cizrnou)
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 119 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 135 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 139 Kč
Veg. s naanem (1,3,7) a polévka nebo salát 155 Kč

Denní menu

18. 10.
Masala Ghar Slovany
Zobrazit denní menu
18. 10.
Masala Ghar Centrum
Zobrazit denní menu

Aktuálně

MASALA GHAR SLOVANY OTEVŘENO Po. - Pá. : 10 - 15h ...................... MASALA GHAR CENTRUM ( nám. Republiky 21) : OTEVŘENO 11 - 22 h.

Novinky e-mailem

Přihlašte se k odběru newsletteru