Masala Ghar Centrum - Denní menu

Čtvrtek 19. září (11 - 15h)

Polévka

CHICKEN SOUP 39 Kč
(Jemně kořeněná polévka s kuřecím masem ( lehce pikantní ))

Salát

Salát s Chat masalou 39 Kč
( polníček,rukola,rajčata,paprika,okurka, ol. olej, koření)

Specialita dne

PARATA s BROKOLICÍ a KVĚTÁKEM 135 Kč
(Placka pečená na másle plněná směsí z květáku,brokolice, mrkve a brambor,sýra a koření podávaná s chutney (1,2,7,) a malým salátem)

Kuřecí menu

K1.VINDALOO
(120g. kuřecích kousků v ostré, zázvorovo hořčičné omáčce (10))
K2.COCO GREEN CURRY
(120g. kuřecích kousků v mírně pikantní omáčce na zeleném kari s kokosovým mlékem 8)
K3.PALAK
(120g. kuřecích kousků s listovým a sekaným špenátem na indickém koření)
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 119 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 135 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 139 Kč
Kuřecí menu s naanem a polévkou nebo salátem 155 Kč

Hovězí menu

H1.VINDALOO
(120g. hovězího masa v ostré, zázvorovo hořčičné omáčce (10))
H2.COCO GREEN CURRY
(120g. hovězího masa v mírně pikantní omáčce na zeleném kari s kokosovým mlékem 8)
H3.PALAK
(120g. hovězího masa v s listovým a sekaným špenátem na indickém koření)
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 135 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 149 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 155 Kč
Hovězí menu s naanem (1,3,7) a polévkou nebo salátem 169 Kč

Vegetariánské menu

V1. DAL MAKHANI
(červená čočka na másle se smetanou a koriandrem (7))
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 119 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 135 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 139 Kč
Veg. s naanem (1,3,7) a polévka nebo salát 155 Kč

Denní menu

ČT
19. 9.
Masala Ghar Slovany
Zobrazit denní menu
ČT
19. 9.
Masala Ghar Centrum
Zobrazit denní menu

Aktuálně

MASALA GHAR SLOVANY OTEVŘENO Po. - Pá. : 10 - 15h ...................... MASALA GHAR CENTRUM ( nám. Republiky 21) : OTEVŘENO 11 - 22 h.

Novinky e-mailem

Přihlašte se k odběru newsletteru