Masala Ghar Centrum - Denní menu

Pondělí 30. března (11 - 15h)

Polévka

 Kč
(DRAZÍ ZÁKAZNÍCI, STÁLE JSME TU PRO VÁS! JÍDLO POUZE U OKÉNKA NEBO NA TEL: 377 946 247)
CHICKEN SOUP 39 Kč
(jemně kořeněná polévka z kuřecího masa )

Salát

Salát s olivami 39 Kč
( polníček,rukola,rajčata,paprika,okurka, ol. olej, koření, olivy)
 Kč
()

Specialita dne

PARATA PRAWN DAL 135 Kč
(Placka pečená na másle plněná směsí z krevet, č. čočky, brambor,sýra a koření podávaná s chutney (1,) a malým salátem)

Kuřecí menu

K1.ŠORIŠA
(120g. kuřecích kousků v pálivé hořčícovo-rajčatové omáčce s čili papričkou (10,))
K2.DILDAR
(120g. kuřecích kousků v nepálivé smetanové omáčce s mandlemi a kešu oříšky (7,8))
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 119 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 135 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 139 Kč
Kuřecí menu s naanem a polévkou nebo salátem 155 Kč

Hovězí menu

H1.ŠORIŠA
(120g. hovězího masa v pálivé hořčícovo-rajčatové omáčce s čili papričkou (10,))
H2.DILDAR
(120g. hovězího masa v nepálivé smetanové omáčce s mandlemi a kešu oříšky (7,8))
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 135 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 149 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 155 Kč
Hovězí menu s naanem (1,3,7) a polévkou nebo salátem 169 Kč

Vegetariánské menu

V1.SAG BHAJEE
(Listový špenát na cibuli a česneku na indickém koření ( nepálivé ))
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 119 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 135 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 139 Kč
Veg. s naanem (1,3,7) a polévka nebo salát 155 Kč

Denní menu

PO
30. 3.
Masala Ghar Slovany
Zobrazit denní menu
PO
30. 3.
Masala Ghar Centrum
Zobrazit denní menu

Aktuálně

JÍDLO POUZE S SEBOU ( prodej u okénka ) NEBO ROZVOZ ( min. 200 Kč. ) PO PLZNI ZDARMA DO 15°° tel. 608 020 425,377 946 247...................... 15°° - 20°° POUZE ROZVOZ PO PLZNI tel. 608 020 425

Novinky e-mailem

Přihlašte se k odběru newsletteru