Masala Ghar Centrum - Denní menu

Pátek 18. ledna (11 - 15h)

Polévka

DAL SOUP 39 Kč
(Jemně kořeněná polévka z červené čočky)

Salát

Salát s kořením 39 Kč
( polníček,rukola,rajčata,paprika,okurka, ol. olej, koření)

Specialita dne

PARATA MUSHROOM BRINJAL 125 Kč
(Placka pečená na másle plněná směsí ze žampionu, lilku, brambor, sýra a koření podávaná s chutney (1,7) a malým salátem)

Kuřecí menu

K1.KADHAI
(120g. kuřecích kousků v pálivé omáčce s černým pepřem na česneku (6,14))
K2.COCO MILD
(120g. kuřecích kousků v mírně pikantní indické kari omáčce s kokosovým mlékem )
K3.TANDOORI MASALA
(120g. grilovaných kuřecích kousků v jemně kořeněné tandoori ( směs koření a pasta) omáčce s mátou a cibuli a koriandrem(7))
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 109 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 125 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 129 Kč
Kuřecí menu s naanem a polévkou nebo salátem 145 Kč

Hovězí menu

H1.KADHAI
(120g. hovězího masa v pálivé omáčce s černým pepřem na česneku (6,14))
H2.COCO MILD
(120g. hovězího masa v mírně pikantní indické kari omáčce s kokosovým mlékem )
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 125 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 139 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 145 Kč
Hovězí menu s naanem (1,3,7) a polévkou nebo salátem 159 Kč

Vegetariánské menu

V1. SAG PANEER
(Listový a sekaný špenát ve smetanovo-sýrové omáčce (7))
s Jasmínovou rýží nebo chapati (placka pečená na sucho (1) 109 Kč
S naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 125 Kč
s Jasmínovou rýží nebo chapati + polévka nebo salát 129 Kč
Veg. s naanem (1,3,7) a polévka nebo salát 145 Kč

Denní menu

18. 1.
Masala Ghar Slovany
Zobrazit denní menu
18. 1.
Masala Ghar Centrum
Zobrazit denní menu

Aktuálně

MASALA GHAR CENTRUM ( Náměstí republiky 21 ):27.12.- 29.12. OTEVŘENO , 23.12 - 26.12 a 30.12 - 1.1.2019 ZAVŘENO......................Masala Ghar Slovany: ( Radzňská 14) : 22.12.- 1.1.2019 ZAVŘENO

Novinky e-mailem

Přihlašte se k odběru newsletteru